Amerikaanse oldtimer huren

Onze verre westerburen aan de andere zijde van de oceaan hebben op autogebied zich nooit onbetuigd gelaten. In het land met de onbegrenste mogelijkheden waren de auto’s die er van de band rolden ook niet te vergelijken met hun Europese “collegas”. Zo was het formaat van de auto’s altijd forser te noemen en is de bediening van een Amerikaanse oldtimer altijd verrassend comfortabel te noemen. Alle luxe en uiteraard het fors gewicht werd met de nodige vlotheid verplaatst dankzij de krachtige motoren.

Volkswagen camper zandkleur
Een vrij weekend en nog geen invulling daaraan gegeven? Ga op pad met de Volkswagen camper zandkleur. Het is een
Verder lezen.
Volkswagen camper oranje
Meerdere dagen op pad met een oldtimer? Het kan met de Volkswagen Camper oranje. Deze oranje bus heeft plek voor
Verder lezen.
Volkswagen bus blauw
Deze Volkswagen bus blauw komt oorspronkelijk uit Washington in de Verenigde Staten maar is sinds een aantal jaar in Nederland
Verder lezen.
Volkswagen bus zandkleur
De Volkswagen bus zandkleur is een T2 bus uit 1976. De bus is gebouwd in Nederland en is sinds dat
Verder lezen.
Volkswagen bus geel
Op zoek naar een opvallende en vrolijke oldtimer? Dan is deze Volkswagen bus geel echt iets voor jullie! Doordat er
Verder lezen.
Volkswagen bus wit
De Volkswagen bus wit is een prachtige bus uit 1972. De bus is geïmporteerd uit Amerika en sinds 2018 eigendom
Verder lezen.
Volkswagen bus T1 rood
De Volkswagen bus T1 rood is er één van het allereerste Volkswagen bus model, namelijk T1. Dit model werd gebouwd
Verder lezen.
Volkswagen Kever zwart
Een prachtige Volkswagen Kever zwart uit 1966, een echte klassieke oldtimer. De glanzende zwarte kleur is uniek voor oldtimers uit
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabrio rood
Een fel rode Volkswagen Kever, wat wil je nog meer? Het is een ontzettend leuke en vrolijke oldtimer die iedereen
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabriolet Mintgroen
Een leuk dagje weg met vriendinnen en nog op zoek naar passend vervoer? Huur dan deze oldtimer! De Volkswagen Kever
Verder lezen.

Amerikaanse oldtimer huren voor een dag

De Amerikaan heeft zich altijd al weten te onderscheiden van de rest met gedurfde ideeën en ontwerpen die vrij revolutionair waren. Ook op autogebied dus, en merk je dat aan het overdadig chroom op de auto’s uit de jaren 50 en 60. De auto’s uit die jaren waren ook herkenbaar aan hun grote “staartvinnen” en imposante motorkap met bijhorende grille. Het kon gewoon niet gekker in die periode en staan de auto’s ook nog bekend om al het comfort die ze te bieden hebben. Denk maar aan een automaat, airconditioning en elektrisch bedienbare ruiten. Aan ruimte is er ook geen gebrek en leent zo een auto zich goed voor het maken van lange ritten. Natuurlijk is ook een photoshoot met zo een auto op de achtergrond geen slecht idee en worden Amerikaanse oldtimers daarom ook veel gebruikt voor het maken van de leukste foto’s bestemd voor magazines of gewoon jouw persoonlijke collectie.

Probeer ook maar eens een heuse muscle car

Naast de modellen met hun ruimte en comfort, zijn de Amerikaanse oldtimers ook ruim aanwezig op het gebied van de muscle cars. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om modellen die over een ruim motorvermogen beschikken en waarvan alle technische aspecten zodanig gericht zijn op het behalen van opmerkelijke prestaties op de weg. Zo zit je binnen een paar seconden al op 100km/u en ligt de topsnelheid ook hoger dan gemiddeld. Voordat je achter de sleutel in het contact steekt om te genieten van het motorgeluid, is het nemen van een kijkje rondom de auto al voldoende om jou het echte raceauto gevoel te geven en je terug te wanen in de tijd. De vorm alleen al straalt kracht uit en zijn het de uitstekende wielkasten, het vet rubber en de dubbele uitlaten welke dat gevoel nog meer helpen versterken.

Een Amerikaanse oldtimer huren is een aparte manier om niet alleen jezelf te verwennen, maar ook eens als leuke verrassing voor een ander. De aandacht die zo een oldtimer gegarandeerd trekt kan ook gebruikt worden voor reclamedoeleinden of als blikvanger om bezoekers aan te trekken bij een bedrijfsevenement.