Cabrio oldtimer huren

Met het dakje omlaag is de ervaring die een auto biedt zeker uniek te noemen en wordt daar een ervaring aan bijgevoegd door een oldtimer cabrio te huren. Zie het maar als een combinatie van twee onweerstaanbare factoren voor autoliefhebbers en is alles nu binnen handbereik. Naast de rijervaring is het ook de uitstraling van zo een auto een belangrijke reden waarom men ertoe overgaat een cabrio oldtimer te huren. Zo een cabrio trekt altijd de nodige aandacht welke in sommige gevallen goed van te pas komt.

Diverse oldtimers
Lees meer.

Cabrio oldtimer huren voor een dag

Een cabrio huren doe je nu eenmaal om met het dak open te kunnen rijden en de wind door je haren te voelen en het zonnetje rechtstreeks op het gezicht. Allemaal factoren die bijdragen aan het uniek gevoel welke zo een cabrio te bieden heeft. Bij het uitkiezen van een cabrio oldtimer is het goed om eens te kijken naar het type dak. Zo vindt je bij de meeste oldtimers een zogeheten soft top aan en dient deze handmatig bediend te worden. Sommige modellen kwamen echter toen al uit met een elektrische bediening en is dit natuurlijk het meest comfortabele. Ook de hardtops zijn er te huur en moeten bij deze de panelen verwijderd worden. Gewoonlijk kunnen ze dan in de kofferbak geplaatst worden, maar hou je daarna wel weinig ruimte over voor bagage.

Zo een oldtimer moet je wel op tijd reserveren

Omdat het aanbod van cabrio oldtimers relatief klein is, zal je er wel snel bij moeten zijn om eentje te reserveren. Vooral in de zomerperiode is er een ware stormloop op zulke cabrio’s en voorkom je een teleurstelling door er ruim van te voren eentje reserveren. Het is ook mogelijk om zo een auto voor een dagdeel te huren. Dit komt vooral van te pas wanneer de auto bijvoorbeeld voor een huwelijk gebruikt zal worden. veel in rond kunnen rijden zal het stel toch niet en zou het toch een zonde zijn om de auto voor het grootste deel van de dag niet te gebruiken. Ook exclusieve modellen kunnen zo tegen een relatief laag tarief verhuurd worden.Vanwege de beperkte ruimte in de meeste oldtimer cabrios is het huren geschikt voor partners of vrienden die graag eens op een aparte wijze de dag door willen brengen. Wie op zoek is naar meer ruimte kan altijd nog een kijkje nemen bij de ander soort oldtimers.

 

Een oldtimer komt natuurlijk met zijn aparte wijze van bediening en is het ook de rijervaring die hieruit voortvloeit een deel van het gevoel die zo een auto te bieden heeft. Om de dag goed af te sluiten laat je zeker ook nog de nodige plaatjes schieten en kan je altijd nog terugblikken op een onvergetelijke dag.