Citroen oldtimer huren

Als het op de Fransen aankomt, zijn ze altijd wel toppers geweest op het gebied van de autoproductie. De vele merken en modellen zijn populair over de hele wereld en niet zonder reden: de auto’s stonden en staan nog steeds bekend om hun betrouwbaarheid en unieke constructie. Ook bij een Citroen oldtimer is dat alles terug te zien in de verschillende modellen. Door er eentje te huren ervaar je alles uit de eerste hand en zal het duidelijk zijn waarom het merk nog altijd zo in trek is.

Diverse oldtimers
Lees meer.

Citroen oldtimer huren voor een dag

Het was eigenlijk wel knokken in de autowereld en moesten de verschillende merken met verschillende baanbrekende modellen op komen dagen om de concurrent voor te zijn. Dat deed Citroen ook met hun DS modellen. Deze waren voor die tijd revolutionair met hun unieke vering en besturing. Een ander model dat het merk ook grote bekendheid verschafte was de lelijke eend. Een eenvoudige auto die de massa mobilisatie in Frankrijk, maar ook ver daarbuiten, mogelijk maakte.Ook de echte klassiekers zoals de Traction Avant met zijn, voor die tijd, unieke voorwielaandrijving zijn te huur. Aan keuzemogelijkheden voor een Citroen oldtimer zeker geen gebrek dus en kijk je gewoon uit naar eentje die het best bij de gelegenheid past.

Wat heeft zo een Citroen oldtimer allemaal te bieden?

Het ligt er allemaal aan voor welk model er gekozen zal worden, maar is het zeker de vormgeving welke het eerst zal opvallen. Gedurfd zijn ze altijd geweest en zet de trend zich voort in het interieur. Ook daar weten ze daar bij Citroen wel wat van en is het een ware lust voor het oog om naar alle metertjes te kijken in zo een stijlvol interieur. Eenmaal plaatsgenomen achter het stuur is het moment dan aangebroken om de sleutel in het contact om te draaien en de motor aan te horen slaan. Wat een verschil is dat nou met het geluid van een hedendaagse auto. Even het gaspedaal indrukken, in de eerste versnelling gooien en wegrijden maar met jouw Citroen oldtimer. Het beloofd zeker een onvergetelijke rit te worden en kan je ook meerdere personen meenemen om in het genot te delen. Voor een dag zo een Citroen huren is ook een leuk idee om bij het huwelijk iedereen mee te verrassen en bekijk je daarbij ook de mogelijkheid om er gelijk een chauffeur bij te nemen.