Kever huren

Als herkenbare auto voor een ieder, kan de Kever zeker een belangrijke rol toebedeeld worden binnen de autowereld en rijden er nog altijd een groot aantal rond over de hele wereld. Nu wil men graag een ritje maken in zo een Kever en kan de unieke rijervaring die dit klein autootje te bieden heeft door een ieder beleefd worden door er gewoon eentje te huren. Zo eenvoudig gaat dat en zijn er keuzemogelijkheden zat vanwege het groot aantal uitvoeringen.

Volkswagen camper zandkleur
Een vrij weekend en nog geen invulling daaraan gegeven? Ga op pad met de Volkswagen camper zandkleur. Het is een
Verder lezen.
Volkswagen camper oranje
Meerdere dagen op pad met een oldtimer? Het kan met de Volkswagen Camper oranje. Deze oranje bus heeft plek voor
Verder lezen.
Volkswagen bus blauw
Deze Volkswagen bus blauw komt oorspronkelijk uit Washington in de Verenigde Staten maar is sinds een aantal jaar in Nederland
Verder lezen.
Volkswagen bus zandkleur
De Volkswagen bus zandkleur is een T2 bus uit 1976. De bus is gebouwd in Nederland en is sinds dat
Verder lezen.
Volkswagen bus geel
Op zoek naar een opvallende en vrolijke oldtimer? Dan is deze Volkswagen bus geel echt iets voor jullie! Doordat er
Verder lezen.
Volkswagen bus wit
De Volkswagen bus wit is een prachtige bus uit 1972. De bus is geïmporteerd uit Amerika en sinds 2018 eigendom
Verder lezen.
Volkswagen bus T1 rood
De Volkswagen bus T1 rood is er één van het allereerste Volkswagen bus model, namelijk T1. Dit model werd gebouwd
Verder lezen.
Volkswagen Kever zwart
Een prachtige Volkswagen Kever zwart uit 1966, een echte klassieke oldtimer. De glanzende zwarte kleur is uniek voor oldtimers uit
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabrio rood
Een fel rode Volkswagen Kever, wat wil je nog meer? Het is een ontzettend leuke en vrolijke oldtimer die iedereen
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabriolet Mintgroen
Een leuk dagje weg met vriendinnen en nog op zoek naar passend vervoer? Huur dan deze oldtimer! De Volkswagen Kever
Verder lezen.

Kever huren voor een dag

De originele Kever kwam al in commerciële vorm al gauw na de Tweede Wereld oorlog uit. Deze eerste versies waren bedoeld als eenvoudig en goedkoop vervoersmiddel voor de doorsnee burger. Begrijpelijk dus dat er niet veel vermogen onder de motorkap zat en dat het comfort ook geen pluimpje verdiende. Langzaam maar zeker kwamen er echter verbeteringen in de vorm van wat meer vermogen, maar werden er ook de nodige veranderingen aangebracht in het interieur. De Kever werd trouwens tot in 2003 geproduceerd in Mexico en werd opgevolgd door de New Beetle. Bij het huren van een Kever is het echter de klassieke waar men demeeste belangstelling voor heeft. Zo een Kever laat je namelijk even terug in de tijd gaan met een rijervaring die niet meer te vinden is en waar je als bestuurder het nodig plezier aan zult beleven.

Kies maar uit de vele varianten

Bij het zoeken naar een Kever om te huren zal het gelijk opvallen dat er een groot aantal varianten aangeboden worden. Naast de “standaard” versie zijn er ook nog cabrios en versies met afwijkende bumpers afkomstig uit Amerika. Dit maakt elke Kever nou weer zo uniek en val je dus zeker op met de jouwe. Ondanks het eenvoudig ontwerp is zo een Kever nog altijd geschikt om vlot aan het modern verkeer mee te doen.  Je bent dus vrij om er overal mee naartoe te gaan en beperkt het huren zich niet alleen tot het gebruik voor een feestje bijvoorbeeld. Ook een dagje met zijn allen (er passen nog altijd 4 personen in) is met zo een Kever geen slecht idee. Geef daar een extra tintje bij door zo een cabrio versie te huren. Voor het vervoer van extra bagage zijn sommige modellen uitgerust met een extra rek aan de achterzijde. Heel veelzijdig en apart dus, zo een Kever en zal je na het nemen van een rit wel begrijpen waarom dit eenvoudig autootje voor vele tientallen jaren geproduceerd werd.