Oldtimer bus huren

Een busje huren is soms noodzakelijk om allerhande spullen mee te vervoeren, maar is het soms ook gewoon gezellig om er eentje te hebben om er met vrienden of familie een leuk reisje mee te maken. Om daar een extra tintje aan te voegen, kan een oldtimer bus huren overwogen worden. Het ligt aan de rijervaring, maar misschien ook de uitstraling van zo een bus die ervoor zorgt dat men niet gauw deze ervaring zal vergeten.

Volkswagen camper zandkleur
Een vrij weekend en nog geen invulling daaraan gegeven? Ga op pad met de Volkswagen camper zandkleur. Het is een
Verder lezen.
Volkswagen camper oranje
Meerdere dagen op pad met een oldtimer? Het kan met de Volkswagen Camper oranje. Deze oranje bus heeft plek voor
Verder lezen.
Volkswagen bus blauw
Deze Volkswagen bus blauw komt oorspronkelijk uit Washington in de Verenigde Staten maar is sinds een aantal jaar in Nederland
Verder lezen.
Volkswagen bus zandkleur
De Volkswagen bus zandkleur is een T2 bus uit 1976. De bus is gebouwd in Nederland en is sinds dat
Verder lezen.
Volkswagen bus geel
Op zoek naar een opvallende en vrolijke oldtimer? Dan is deze Volkswagen bus geel echt iets voor jullie! Doordat er
Verder lezen.
Volkswagen bus wit
De Volkswagen bus wit is een prachtige bus uit 1972. De bus is geïmporteerd uit Amerika en sinds 2018 eigendom
Verder lezen.
Volkswagen bus T1 rood
De Volkswagen bus T1 rood is er één van het allereerste Volkswagen bus model, namelijk T1. Dit model werd gebouwd
Verder lezen.
Volkswagen Kever zwart
Een prachtige Volkswagen Kever zwart uit 1966, een echte klassieke oldtimer. De glanzende zwarte kleur is uniek voor oldtimers uit
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabrio rood
Een fel rode Volkswagen Kever, wat wil je nog meer? Het is een ontzettend leuke en vrolijke oldtimer die iedereen
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabriolet Mintgroen
Een leuk dagje weg met vriendinnen en nog op zoek naar passend vervoer? Huur dan deze oldtimer! De Volkswagen Kever
Verder lezen.

Oldtimer bus huren voor een dag

Wie voor zo een busje gaat, zal de beschikbare ruimte zeker moeten benutten. Gooi de bus maar eens lekker vol met een ieder die je graag mee wilt laten genieten van de rit. Het leuke hiervan is ook dat een ieder tegelijk op de plaats van bestemming aankomt en het feestje daar voortgezet kan worden. Het is dus niet vreemd dat men bij familiefeesten, maar ook huwelijken zo een oldtimer bus inzet. Een ieder kan zich volledig uitleven omdat het besturen overgelaten wordt aan een bijgeleverde chauffeur. Die zorgt er wel voor dat men veilig rondgereden wordt. Afhankelijk van het aantal personen die je wenst mee te vervoeren, zal je een bus moeten huren met genoeg zitplaatsen. Op dat gebied vindt je al oldtimers met 30 tot zelfs meer dan 40 zitplaatsen.

De bus brengt een ieder even terug in de tijd

Het gaat niet alleen maar om de beschikbare ruimte, maar ook de hele ervaring die zo een oldtimer bus te bieden heeft. De retro look alleen is al voldoende om een ieder die instapt weer zo een apart gevoel te geven. Het interieur is ook helemaal zoals verwacht wordt van zo een klassieker en bovendien verrassend comfortabel. Ideaal dus om er lange afstanden mee af te leggen. Bij het starten van de bus en het wegrijden zal aan alles weer als authentiek overkomen en de gedachte laten uitgaan van het reizen in het verleden. Ondertussen zal de sfeer in de bus natuurlijk verhoogd worden met een ieder die zo gezellig bij elkaar zit.

 

Kijk dus eens rond om de juiste oldtimer bus te vinden. Het huren van zo een bus is ook een goed idee voor een bedrijfsuitje of het houden van een fundraising activiteit. Alles krijgt een exclusief tintje door met een oldtimer bus aan komen te rijden. Wees er wel tijdig bij met het reserveren omdat de vraag naar zulke bussen altijd groot is.