Oude auto huren

Bij het horen hiervan zal je wellicht afvragen waarom je dat nou zou doen? Zo een oude auto is toch lang niet comfortabel als een moderne en heeft meer kans je onderweg in de steek te laten? Gelukkig is dit een misvatting wanneer het op oude auto huren aankomt. Zo een auto biedt, natuurlijk afhankelijk van het model, nog altijd een hoog comfort en doet de betrouwbaarheid bij een goed onderhouden auto helemaal niet onder voor die van een nieuwe.

Volkswagen camper zandkleur
Een vrij weekend en nog geen invulling daaraan gegeven? Ga op pad met de Volkswagen camper zandkleur. Het is een
Verder lezen.
Volkswagen camper oranje
Meerdere dagen op pad met een oldtimer? Het kan met de Volkswagen Camper oranje. Deze oranje bus heeft plek voor
Verder lezen.
Volkswagen bus blauw
Deze Volkswagen bus blauw komt oorspronkelijk uit Washington in de Verenigde Staten maar is sinds een aantal jaar in Nederland
Verder lezen.
Volkswagen bus zandkleur
De Volkswagen bus zandkleur is een T2 bus uit 1976. De bus is gebouwd in Nederland en is sinds dat
Verder lezen.
Volkswagen bus geel
Op zoek naar een opvallende en vrolijke oldtimer? Dan is deze Volkswagen bus geel echt iets voor jullie! Doordat er
Verder lezen.
Volkswagen bus wit
De Volkswagen bus wit is een prachtige bus uit 1972. De bus is geïmporteerd uit Amerika en sinds 2018 eigendom
Verder lezen.
Volkswagen bus T1 rood
De Volkswagen bus T1 rood is er één van het allereerste Volkswagen bus model, namelijk T1. Dit model werd gebouwd
Verder lezen.
Volkswagen Kever zwart
Een prachtige Volkswagen Kever zwart uit 1966, een echte klassieke oldtimer. De glanzende zwarte kleur is uniek voor oldtimers uit
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabrio rood
Een fel rode Volkswagen Kever, wat wil je nog meer? Het is een ontzettend leuke en vrolijke oldtimer die iedereen
Verder lezen.
Volkswagen Kever cabriolet Mintgroen
Een leuk dagje weg met vriendinnen en nog op zoek naar passend vervoer? Huur dan deze oldtimer! De Volkswagen Kever
Verder lezen.

Oude auto huren voor een dag

Wie niet zo eenvoudig te overtuigen is, moet misschien wel eentje voor een dag huren. Dat zal zeker naar wens verlopen en heeft zo een oude auto nog altijd veel te bieden op het gebied van veiligheid en comfort. Natuurlijk is het huren van een oude auto gebonden aan een stukje nostalgie. Iedereen wil graag eens zelf ervaren hoe het aanvoelt om zo een auto uit het “verleden” te besturen. Je kunt er gerust van uitgaan dat het niet op een teleurstelling uit zal lopen. Alle aangeboden huurauto’s verkeren namelijk in een topconditie en worden er waar nodig ook de nodige instructies meegegeven. Zo kom je veilig met zo een oude auto door het hedendaags verkeer.

Je huurt zo een auto natuurlijk om de meerwaarde

Een oude auto huren doe je natuurlijk omdat er een bepaalde meerwaarde aan verbonden is. Die meerwaarde komt in de vorm van een unieke rijervaring en de vele leuke momenten die je samen met de auto vast kunt leggen op de gevoelige plaat. Een leuke manier om dus een verjaardagsfeestje te vieren, een huwelijk of om een dagje eens op een aparte wijze erop uit te trekken. Voor een dagje huren valt er dus genoeg te beleven en is het altijd leuk wanneer je eens het ruim aanbod van oude huurauto’s bekijkt. De kans is groot dat je een model aan zal treffen waar je altijd in hebt willen rondrijden. Resteert er dan niets meer dan om zo een auto daadwerkelijk te huren. Vraag altijd naar de specifieke voorwaarden die er gelden. Handig om ook te weten bij zulke auto’s, is de bediening welke vaak om wat meer aandacht vraagt en het rijgedrag dus aangepast moet worden aan de capaciteiten van de auto.

Bij sommige modellen is het daarom ook verplicht dat de auto met chauffeur gehuurd wordt, maar doet dit geen afbraak aan het doel waarvoor de auto bestemd is.